Уринал Акут - Първа помощ при уринарен дискомфортУринал Акут

Бърз ефект още на първия ден!

Уринал Акут е първият продукт на българския пазар с най-високата концентрация на А-тип проантоцианидини от американска червена боровинка. Максимално концентрираният екстракт гарантира бърз ефект – още в първите часове след приема. Установено е, че само А-тип проантоцианидините имат способността да блокират бактериалното прикрепване по стените на уринарния тракт и така улесняват изхвърлянето на бактериите с потока на урината. Според Френската агенция по здравна безопасност на храните (AFSSA), концентрацията проантоцианидини, която гарантира ефект върху прикрепването на Е.coli, е 36 mg дневно.

Уринал Акут съдържа 36 mg проантоцианидини в една таблетка, и е първата най-концентрирана формула с американска червена боровинка на българския пазар!

Всяка таблетка съдържа:

CystiCranтм – 90 mg
(Vaccinium macrocarpon стад. екстракт, екв. на 36 mg PAC)

Уринал Акут:

  • Максимално концентриран
  • Лесен прием – само 2 таблетки дневно
  • Притежава силен антиоксидантен ефект, подпомага защитата на организма срещу вредното действие на свободните радикали
  • Безопасен за бременни /кърмещи жени и деца

Дозировка:

2 таблетки дневно в продължение на 5-10 дни. При хронични проблеми или след литотрипсия се препоръчва да се продължи с поддържаща доза от 1 таблетка дневно в продължение на 1 месец.

Уринал Акут не замества антибиотичното лечение в случай на остър цистит. Уринал Акут е подходящ както за възрастни, така и за деца, навършили 3 години. Безопасен е по време на бременност и кърмене. Може да се съчетава с назначеното антибиотично лечение. Особено подходящ е като опашка след антибиотика. Може да се приема продължително време – не се наблюдават нежелани странични ефекти, нито проява на бактериална резистентност.

Къде да купя?

Начална страница нагоре