Urinal

Създаден съвместно с уролози

Urinal® съдържа Exocyan™ - уникален, висококачествен екстракт от канадска червена боровинка, стандартизиран до проантоцианидини (PAC). Walmark от Stada Group валидира качеството на Exocyan™ посредством сложни аналитични методи в Olomouc University, с участието на проф. Шиманек.

 

За още по-интензивен ефект на Urinal®, през 2011г. водещи експерти в областта разработиха патентована комбинация от червени боровинки и витамин D (в хранителна добавка), която комбинация подобрява защитата на епитела в долните пикочни пътища при повтарящи се инфекции.

 

Това, което си струва да се отбележи, е че не само PAC са активното вещество от плодовете, което осигурява цялостната ефикасност при остри и повтарящи се епизоди. Освен Exocyan™, в продуктите на Urinal® се прилага и друго активно вещество на основата на плодове от червена боровинка – изсушен сок, който също е стандартизиран по съдържание на PAC, но осигурява и пълен спектър от останалите вещества, съдържащи се в плодовете на червената боровинка, при това в непроменено съотношение.

 • GRAS статут - Generally Recognized As Safe – в превод „общопризнат за безопасен“ (предоставен от FDA – U.S. Food and Drug Administration – в превод Американската администрация за храни и лекарства).
 • Не GMO – не е модифициран генетично.
 • Фармацевтично качество – произведен по GMP стандарт (Good Manufacturing Practice – в превод „добра производствена практика)
 • Популярен производител на суровините, който гарантира:
  • Сертифицирани по качеството производствени предприятия и продукти.
  • Лаборатория за контрол на качеството във всяка фабрика.
  • Уникален процес на производство от модерно ботаническо предприятие,
  • Надежден източник на канадска червена боровинка.
  • Строг контрол на качеството. 

Често задавани въпроси

Статии

ВСЕКИ 20-ти човек страда от камъни в бъбреците. А ВИЕ?

ВСЕКИ 20-ти човек страда от камъни в бъбреците. А ВИЕ?

Изпитвали ли сте някога щипеща болка в пикочните пътища заради песъчинки? Болял ли ви е кръстът заради камъни в бъбреците? Лошата новина е, че ако сте имали такъв проблем веднъж, шансът за повторна поява е по-голям.
Добрата новина? – има шанс да избегнете повторна проява. Ще ви дадем няколко съвета, към които да се придържате и така да намалите значително риска от камъни в пикочните пътища. Но първо:
Прочети повече
От какво се плаши циститът

От какво се плаши циститът

Интервю с д-р Мажена Панова, завеждащ отделение "Патологична бременност", I АГ болница "Св. София".

Д-р Панова, вярно ли е разпространеното убеждение, че простудата е най-прекият път към цистита?

Прочети повече
Бъбреците на бременната жена работят за двама

Бъбреците на бременната жена работят за двама

Разговаряме с д-р Мажена Панова, завеждащ отделение "Патологична бременност", I АГ болница "Св. София". По принцип около 10% от жените страдат от цистит, а при бременност числото достига до 40-50%.

Прочети повече

Не откри това, което търсеше?

contact