Експерт в грижата за пикочните пътища

urinal

Продуктите от серията Urinal® помагат да се грижите за горните и долните пикочни пътища както при остра необходимост, така и за по-продължителни периоди.

Повечето жени не обръщат много внимание на здравето на отделителната си система, докато не се случи нещо, като например инфекция на пикочните пътища (ИПП) или камъни в бъбреците. Марката Urinal® иска да промени това. На първо място, като ви помогнем да разберете защо отделителната ви система е толкова важна и ви предложим продукти, които да помогнат да поддържате здравето й, за да работи правилно и нормално всеки ден.

Преди, по време или дори след всеки остър епизод, е необходимо да положите грижи за възстановяване на интимния си баланс и интимно здраве. Ето защо Urinal от Idelyn предлага широка гама от продукти предназначени за различни нужди и ситуации.

urinal

Гледайте най-новото ни видео!

urinal

Открийте повече за отделителната система

Отделителната ви система има функцията да изчиства организма, като изхвърля токсините и отпадъците извън тялото. Горният й отдел се състои основно от бъбреците и пикочопроводите, които пренасят урината до долния й отдел. Той от своя страна се състои от пикочопроводи и пикочен мехур. Вашите бъбреци работят по 24 часа на ден, 7 дни в седмицата без прекъсване. Те са жизненоважни органи точно като сърцето Ви и основната им функция е да „филтрират“ кръвта, като изхвърлят токсините и отпадъчните вещества чрез урината, а пикочният мехур съхранява урината, докато не настъпи време за изхвърлянето й (уриниране) . Въпреки че пикочните пътища са с толкова жизненоважна функция колкото и сърцето, повечето хора не им обръщат внимание и не предприемат никаква проактивна грижа за тях.  Това е мисията на марката Urinal®.

urinal

Изчистете бактериите от долните пикочни пътища

Някога чувствали ли сте неприятното усещане за парене, докато пишкате? Това е един от основните симптоми за проблем в пикочните пътища и много вероятно инфекция, която в повечето случаи е причинена от бактерии. Бактериите лесно навлизат в уретрата (тръбичката за уриниране), като понякога достигат и пикочния мехур. Urinal® предлага широка гама продукти за ичистване на бактериите от долните пикочни пътища и за възвръщане на баланса в тях.

Как и защо имаме уринарни инфекции?

"Мило дете, не сядай на студеното, да не те споходи инфекция". Вероятно сте чували това поне веднъж през живота си. Това е една от най-големите заблуди: че паренето по време на уриниране е причинено от простуда. Истината е, че около 80% - 90%1, 2 от инфекциите на пикочните пътища са причинени от бактерията E.coli и настинката не може да се посочи като основна причина. Ето защо избягването на студа не е достатъчно ефективно срещу инфекциите на уринарния тракт. Трябва да вникнем по-навътре в проблема, за да го разберем по-добре.

Жените са по-податливи на уринарни инфекции по чисто анатомични причини. Женската уретра е много по-къса от мъжката (само 4 см в сравнение с 20те см при мъжете). Това позволява на наличните бактерии E.coli много по-лесно да достигнат пикочния ни мехур.